Tietosuoja

Tämä tietosuojailmoitus kuvaa Tor Coatings in käytänteitä www.makeityours.co.uk – sivustollamme ja tytäryhtiöidemme sivustoilla automaattisesti teistä kerättyjen tietojen käytön osalta.

Tietojen kerääminen
Tor Coatings säilyttää ja kerää teistä tiettyjä tietoja. Se säilyttää esimerkiksi rekisteröinnin, sähköpostiviestien ja kyselylomakkeiden tiedot sekä tällä sivustolla käyntiinne liittyvät tiedot, kuten sen millä sivuilla käytte ja miten usein.

 

Kerättyjen tietojen käyttö
Käytämme antamianne tietoja ainoastaan:

 

  • Tilastointiin tämän sivuston ja sen palvelujen parantamiseksi;
  • Toimittaaksemme teille sivuston sisältöä ja mainoksia, ja ilmoittaaksemme tuotteista ja erikoistarjouksista, jotka saattavat teitä kiinnostaa, mutta vain suostumuksellanne;
  • Hallinnoidaksemme tätä sivustoa.

 

Käyttämällä tätä sivustoa suostutte olemaan vastustamatta meidän yhteydenottojamme teihin edellä mainituissa tarkoituksissa puhelimitse, sähköpostitse tai kirjeitse, ja vahvistatte, että ette pidä edellä mainittuja EU:n vuoden 2003 Tietosuoja- ja sähköisen viestinnän direktiivin teille myöntämien oikeuksienne rikkomuksena.

Ei-henkilökohtaisia tietoja saattavat käyttää ja tallentaa myös muut henkilöt.
Emme myy tai siirrä mitään henkilötietoja kolmansille osapuolille, jollei sitä erikseen mainita ja saada teiltä hyväksyntää tietoja antaessanne, tai jos kyseisten tietojen välittäminen kolmansille osapuolille ei ole välttämätöntä, jotta saatte pyytämänne tiedot tai palvelun.

 

Tietosuoja
Tor Coatings noudattaa Ison-Britannian tietosuojalakien vaatimuksia ja huolehtii asianmukaisesti henkilötietojenne luvattomalta käytöltä suojaamisen. Jos haluatte tietää tarkasti, mitä tietoja Tor Coatings teistä säilyttää, saatte tiedon pyytämällä Subject Access Request -lomakkeen Tor Coatings ilta sen rekisteröidystä toimipaikasta. Tämä edellyttää maksua.

 

Toimittamalla meille tiedot vahvistatte, että ette katso tietojenne käytön tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti rikkovan mitään vuoden 1999 viestintälakien (tietosuoja ja yksityisyys) mukaisia oikeuksianne. Kirjoittamalla tietoja lomakkeille tai luovuttamalla meille henkilötietoja suostutte siihen, että käsittelemme tietojanne omassa liiketoiminnassamme ja säilytämme niitä palvelimellamme.

 

Teidän on myös hyvä tietää, että mikäli poliisi tai muu epäiltyä laittomuutta tutkiva viranomainen pyytää meitä luovuttamaan henkilötietojanne tai tietoja toimistanne käydessänne tällä sivustolla, luovutamme ne.

Tietojenne suojaustapa

Tor Coatings suhtautuu vakavasti henkilötietojenne turvaamiseen. Suojaamme tietonne tietoturva-alan standardiohjelmistoin.

Tietosuojakäytänteemme päivittäminen
Nämä käytänteet saattavat muuttua liiketoimintamme tai tietosuojalakien vaatimusten muuttuessa. Muutokset päivitetään verkkosivustollemme osoitteeseen www.makeityours.co.uk


Colornova Oy, Minkkikatu 1-3, 04430, Järvenpää - Suomi
Tel: 010-321 0540 Email: info@colornova.fi


© Rust-Oleum 2017 Copyright. All Rights Reserved. Tietosuoja